Solata s kremastim prelivom iz jabolčnega kisa

Solata s kremastim prelivom iz jabolčnega kisa

SESTAVINE: 


200 g mešane mlade solate po vašem izboru

30 g orehov

30 g brusnic ali rozin

1 zelena jabolka

50 g lističev parmezana

za preliv

30 ml Encian Bio jabolčnega kisa

20 ml olivnega olja

polovica žličke Encian Himalajske soli

ščepec popra

2 veliki žlici gorčice

1 žlica medu

 

PRIPRAVA:

V steklenico s pokrovčkom dajte vse sestavine za preliv, pokrijte in energično stresite.

V skledo razporedite solato, dodajte narezano jabolko, brusnice in orehe.

Vse dobro premešajte, prelijte s prelivom in okrasite z lističi parmezana. 

Tako pripravljen preliv lahko hranite v hladilniku do enega tedna in ga pred uporabo dobro pretresite.

Solata z jabolčnim kisom

 

Povezani proizvodi

List
Mi vjerujemo

Verjamemo v

  • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
  • Slika za briga o planetuSkrb za planet
  • Slika za inovativnostInovativnost
  • Etično poslovanje
     
  • Skrb za planet
    letno proizvedemo
    30.000kW
    iz lastne sončne elektrarne
  • Inovativnost
    letno recikliramo
    7.500kg
    papirja