Ovseni lešnikovi piškoti z chia, lanenimi in konopljinskimi semeni

SESTAVINE:
1/2 šalice namaza iz lešnikov
1/2 šalice Encian Bio kokosovega olja brez vonja
1 1/2 šalice Encian Muscovado rjavega sladkorja
2 žlički ekstrakta vanilije
1 žlica Superfoods Bio kokosovega sirupa
3 žlice Alpro soya čokoladnega mleka
1 žlička Encian jabolčnega kisa
1 šalica Superfoods Bio riževe moke
1/2 šalice gladke moke
1 šalica Wurzener ovsenih kosmičev
1 žlička pecilnega praška
1 žlička Encian sode bikarbone
1/2 žličke Encian Himalajske soli
1 žlica Superfoods Bio chia semen
1 žlica Superfoods Bio konopljinseh semen
1 žlica lanenih semen
PRIPRAVA:
Segrejte pečico na 180 C.
V posodi zmešajte skupaj namaz iz lešnikov, kokosovo olje, sladkor in vanilijo.
V drugi posodi zmešajte lanena semena, kokosov sirup in sojino mleko, nato dodajte jabolčni kis.
Vlijte v mešanico z lešnikom, dobro premešajte vse.
V tretji posodi zmešajte skupaj vse suhe sestavine, nato dodajte v to mokro mešanico z lešnikom.
Dobro vse premešajte, dokler ne dobite kompaktne mešanice, rahlo lepljive.
Oblikujte kroglice premera približno 3 cm, nato vsako nekoliko sploščite s dlani.
Postavite na pekač, na katerega ste predhodno položili papir za peko.
Pecite 10-12 minut.
Vzemite iz pečice in pustite piškote, da se ohladijo.